Общинският съветник Слави Георгииев с коментар относно проверките на Агенцията за

...
</TD
>Общинският съветник Слави Георгииев с коментар относно проверките на Агенцията за
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Здравко Димитров дойде, за да взима, а не да дава на Пловдив

Общинският консултант Слави Георгииев с коментар по отношение на инспекциите на Агенцията за държавна финансова ревизия. Тя откри 19 нарушавания на Закона за публичните поръчки при тествани 7 обекта, които се осъществят в Община Пловдив. 

Ето коментара на Георгиев:

Всичко за което приказвах по отношение на осъществяването на строителството, осъществявано от администрацията на, се удостоверява от Агенцията за Държавна Финансова Инспекция (АДФИ).

Цялото закъснение на планове, некачествено осъществяване на строителните и ремонтните работи, непотребното оскъпяване, посредством прословутите 20% промяна, тапите и най-важното, нито един приключен обект, се дължи на най-некомпетентното ръководство в историята на Пловдив. Дали всичко това е инцидентно? Дали става въпрос единствено за немарливост? Едва ли. пристигна с цел да взима, а не да дава на Пловдив. И всичко това лъсва, черно на бяло, когато дойдат правоимащите органи.

Много хора считат, че Община е неприятна по презумция институция, точно поради сходни проблеми. Пловдив може доста повече и в никакъв случай повече не би трябвало да позволява инцидентни хора в ръководството си.

Plovdiv24.bg напомня, че измежду проверяваните поръчки е възлагането на градежа на стадионите " Христо Ботев " и " Локомотив ", реконструкцията на " Даме Груев ", планът " По крепостните стени на Филипопол ", подобряването на енергийната успеваемост на многофамилни жилищни здания в град Пловдив – I стадий по пет обособени позиции, реконструкцията на канализационната и водопроводна мрежи на град Пловдив, стадий I, квартал (част) 10 бул. " Дунав " – " Брезовско шосе ", построяването на нова детска градина за 8 групи в жр " Тракия ". Проверките са обхващали осъществяването на подписаните контракти и документалната аргументираност на осъществените заплащания по тях.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР